Concertul The Rasmus la Bucuresti este sold out

de Morrison

Concertul The Rasmus la Bucuresti este sold out
Concertul pe care formatia finlandeza The Rasmus il va sustine pe 16 februarie 2009 la Bucuresti, in Hard Rock Cafe, este sold out.

Pe 16 februarie 2009, 700 de fani vor canta impreuna cu The Rasmus piesele de pe noul album al trupei, Black Roses. Pentru acestia, finlandezii au mai pregatit o surpriza: Kerli, noua senzatie ce a cucerit topurile cu piesa Walking on Air, va concerta pentru prima data in Romania.

Solista americana de origine estoniana Kerli se poate lauda, la doar 21 de ani, cu o participare in finala nationala pentru Eurovision, un album proaspat lansat care se vinde foarte bine atat in Europa cat si in Statele Unite, piese in topurile internationale, o nominalizare la Best Baltic Act MTV Music Awards si un videoclip lansat in premiera la MTV Overdrive. Toate astea nu au venit pe neasteptate. Kerli stia clar ce poate si in ce mod isi poate indeplini dorintele, asa ca, la 18 ani, a plecat in America, dupa ce castigase locul doi in finala nationala pentru Eurovision.

Concertul de pe 16 februarie 2009 face parte din turneul de promovare Black Roses, trupa facand un tur de forta in peste 30 de orase din Europa. Biletele au fost puse in vanzare la pretul de 70 lei in magazinele Carrefour si Germanos prin reteaua Eventim, pe site-urile www.eventim.ro si www.bilet.ro precum si la Hard Rock Cafe.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: