O alta formatie oprita la granita cu Canada

de Buvnitz

O alta formatie oprita la granita cu Canada

Formatia americana de heavy metal Ravage nu a fost lasata sa intre pe teritoriu canadian datorita unor documente ce nu se aflau in posesia membrilor.

Ravage au declarat: 'Am facut tot efortul de a rezolva situatia, asteptam cu nerabdare concertele din Canada pentru ca n-am cantat niciodata acolo. In ciuda tuturor eforturilor, nu am fost lasati sa intram in tara o mare parte din vina fiind a promoterului care nu a reusit sa ne ofere documentele necesare.

Am fost opriti la granita, amenintati cu arestul daca nu venim cu hartiile necesare. Nu am avut cum sa contactam persoanele care ne-ar fi putut ajuta intr-o asemenea situatie.

Tot datorita acestor probleme a trebuit sa anulam si o parte din concertele din zona orasului Chicago.

Acesta nu este primul incident de asemenea natura. Dupa ce formatia MOONSORROW a fost jefuita pe teritoriul canadian, iar BEHEMOTH au fost opriti la granita din pricina faptului ca pe unul din pasapoartele membrilor lipsea un cip.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: