Razna si Red Magnetic live in Wings Club

de Buvnitz

Razna si Red Magnetic live in Wings Club


Cea mai buna sonorizare, cel mai tare public, cel mai RAZNA concert! Asa s-ar putea rezuma concertul baietilor de la RAZNA din 22 decembrie in Wings Club.

A fost al saselea concert RAZNA de la infiintarea grupului in martie 2010. In tot acest timp, RAZNA a concertat in doua formule, din septembrie avand un nou chitarist si un alt basist. Deja se anunta a fi un concert special, un cadou pentru toti fanii care au fost alaturi de trupa in anul ce urmeaza sa se incheie. Dar s-a dovedit a fi un concert plin de surprize.

Cine ar putea spune ca e imposibil ca in trei zile sa strangi 150 oameni care sa-ti vina intr-o miercuri friguroasa la un concert? Dar, cu o organizare buna si o campanie online eficienta, nimic nu este imposibil.

Locul de desfasurare a primit numai cuvinte de lauda de la cei prezenti. Atmosfera degajata si propice prestatiilor live, bine aerisit incat sa se simta si nefumatorii in largul lor, spatiu pentru cafenea, loc de concert, loc de dansat, tehnicieni priceputi in ale luminilor si sunetului. Intr-un astfel de spatiu, nu se mai gandea nimeni la durerile provocate de prea mult headbanging, resimtite de participanti a doua zi.

"Rock! multam mare! ne-a facut mare placere sa fim alaturi de voi, iar seara consideram ca fost de inalta tinuta. Sunetul, sunetistii, prietenii, membrii clubului, atmosfera, gazdele, luminile ... ASA DA !" sunt cuvintele Georgianei, solista de la RED MAGNETIC, trupa care a cantat in prima jumatate a serii. Desi numele e nou pe scena romaneasca de rock alternativ, trupa isi are radacinile intr-un proiect din 2006. O voce excelenta pe muzica si versuri de o poezie aparte, RED MAGNETIC sunt Geo, Vali, Mihai si Stelian.

RAZNA a inceput in forta cu o piesa noua, reusind sa entuziasmeze publicul de la primele acorduri. Formula actuala il are pe Pablo la voce si chitara, Radu la tobe, Gabi, chitara si Tzeava la bass. Dar, dupa Countdown si Self Debate, fanii au avut parte de cea mai mare surpriza a serii: fosti membri si membri fondatori Angus si Pericle au urcat pe scena alaturi de grup! Urmatoarele trei piese au fost cantate intr-o formula de sase, cu doi basisti si doi chitaristi si au sunat ”Criminal!” ca sa-l citam pe vocalul Razna. Urmatoarea surpriza: piesa Frown, cu o instrumentatie speciala: doua parti - una care incepe cu toba africana Djembe si acordeon (pe parcurs apar si chitara si bas) iar a doua parte unde Pablo ia chitara iar Radu trece la baterie. Ritmul nu s-a incetinit, setlistul continand 15 piese, finalul fiind incununat de Urlet de Smoala si Din Abis, piesele preferate ale publicului si difuzate pe radio. Totul s-a incheiat cu o urare de noapte buna, Sweet Dreams in interpretare RAZNA si public.

Cei care au stat acasa nu au fost cu totul privati de atmosfera de concert. Show-ul a fost relatat pe pagina Facebook RAZNA si pe grupul RAZNA People, instrumente create special pentru fanii trupei.

Razna Band

Setlist:

1. Intro (instrumental)
2. Countdown
3. Self-Debate
4. Intre Doua Emotii (cu Angus si Pericle)
5. I don't wanna know (cu Angus si Pericle)
6. Fara (cu Angus si Pericle)
7. Frown
8. Frumos Stins
9. Stranger
10. Neo-meduzei
11. Sarcasm
12. Plumb
13. Din Abis
14. Urlet de Smoala
15. Sweet Dreams (cover)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook