A doua zi de ARTmania 2010: Poze si vorbe la cald

de serinia

A doua zi de ARTmania 2010: Poze si vorbe la cald

O galerie foto cu trupele participante in a doua zi a festivalului Artmania 2010, poate fi gasita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Artmania 2010: Day 2

Va recomandam si:

Poze cu publicul la Artmania 2010

Poze Artmania 2010: Day 1

Filmari de la ARTmania 2010

Poze cu trupele la conferinta de presa ARTmania 2010

Poze Poze Artmania 2010: Day 2 - Poze Artmania Day 2:  <a href=Serj Tankian, Dark Tranquillity, Sirenia" src="http://poze2.metalhead.ro/?mmid=d6b7e94730687c266" />

Mai jos va prezentam un articol adaugat de serinia cu ajutorul tool-ului de Citizen Journalism oferit gratuit de METALHEAD. Scrie si tu !

Ziua 2 de la Artmania cu siguranta a adus un public mai numeros si mai dinamic.

Sirenia, trupa ce a deschis ziua a doua a festivalului, a reusit sa se faca placuta si aclamata de cei prezenti. Desi au avut probleme tehnice asemenatoare celor de la Kamelot (vocea a fost iar prea incet pe tot parcursul recitalului) publicul a cerut bis. Sirenia si-au ales o vocalista talentata si frumoasa, care stie sa faca atmosfera. Au cantat piese atat de pe noul album(The Lucid Door, Lost in Life, The Path to Decay etc) cat si de pe primul si celalte albume(Downfall, the other side, My Mind''s Eye, Meridian). Din pacate nu au cantat Sister Nightfall. Ailyn se descurca grozav si cu piesele vechi, spre deosebire de alte trupe care isi schimba vocalul.

Dark Tranquillity au fost trupa festivalului. Un sound impecabil, interactiune exemplara cu publicul (cum e la concertele cu Maiden), plus ca au fost impresionati sincer de publicul entuziasmat roman, atfel incat au promis sa revina cat mai repede. Sibiul a dat din plete, cum nu cred ca am mai vazut. Desi ieri a fost o temperatura mai ridicata, astazi cu siguranta s-a incins de-a dreptul in mijlocul multimii. Playlist-ul a fost variat, s-au cantat melodii precum: Terminus, Final Resistance, Punish My Heaven, Focus Shift, Misery''s Crown etc. Sincer, meritau sa fie headlineri.

La Serj Tankian nu prea pot spune mare lucru, stilul abordat este unul foarte ciudat, departe de SOAD, iar mini-orchestra nici nu se prea auzea decat in anumite parti, cand nu cantau chitarile. Se pune mult accent pe pian si am avut impresia ca mai degraba solfegiaza(acompaniat de pian sau de chitara)... decat sa mentina un anumit ritm.

In concluzie, Artmania a fost un festival pe cinste, cu un public majoritar orientat spre metal iar organizarea a fost exemplara, fara nici o problema tehnica majora care sa intarzie trupele.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: