Alternative 4 in Kulturhaus: proiect de supermuzicieni

de Chaos Lore

Alternative 4 in Kulturhaus: proiect de supermuzicieni


S-a terminat si ultimul eveniment DonisArt din 2011, ultimul din Bucuresti pentru o buna bucata de timp si, implicit, ultimul din Kulturhaus. Nu stiam la ce sa ne asteptam de la o trupa complet necunoscuta si deloc promovata de nimeni... dar care suna interesant poate pentru ca este proiectul legendei Duncan Patterson, scrie Kogaionon.

Poze de la eveniment gasiti in galeria Concert Alternative 4 in Kulturhaus

"Clubul s-a dovedit a fi prea spatios fata de publicul din seara de 15 decembrie... si ma refer aici la acustica salii care nu rezoneaza corect cand nu este cel putin pe jumatate plina... mai mult, si un difuzor a zgariat urechile celor din imprejurimi... noroc ca pentru cei din primele randuri aceste lucruri nu au fost sesizabile.

Trecand peste aceste detalii de ordin logistic, ALTERNATIVE 4 a aratat la Bucuresti ca este un proiect format din supermuzicieni, care canta extraordinar live, iar intimitatea notelor pe portativ, exprimata in fata fanilor, este uluitoare.

Concertul a fost un melanj frumos intre piesele de pe debutul "The Brink" si alte versiuni ale unor piese celebre, le puteti asculta integral din inregistrarea video facuta in Kulturhaus.

Trupetii s-au simtit nemaipomenit atat pe scena cat si in jurul prietenilor, atmosfera "sampanizata" din seara de 15 decembrie urmand a fi trecuta in cutia cu amintiri frumoase pentru acele suflete care au venit neconditionat la un eveniment fara prea multe repere marketizate."

Sursa: Kogaionon.com



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: