Cannibal Corpse si bradul de Craciun (foto)

de Morrison

Cannibal Corpse si bradul de Craciun (foto)


Bancul meu preferat din toate timpurile e urmatorul:

Ionel vine zgariat si julit acasa asa ca tatal il intreaba ce-a patit. La care Ionel zice:"Am facut o hora in jurul bradului de Craciun la scoala". "Pai si cum te-ai zgariat asa?". La care Ionel raspunde epocal: "Eram putini.."

Cu bancul asta in cap am plecat de la Arene de la showul Cannibal Corpse, anuntat cu surle si trambite gen revenirea dupa 7 ani in Romania a celei mai mari trupe de death metal din lume. Mereu cand vad din astea cu "Cea mai mare, cea mai tare" ceva nu e bine, mai ales ca precedentul show al americanilor a avut loc intr-un club de 500 de persoane in perioada cand lumea venea la concerte ca inca nu calcasera AC/DC sau Bon Jovi pe taramurile mioritice si foamea de rock era mare.

Traditia s-a respectat asa ca pe 24 iulie la Arene cred ca au venit exact aceiasi 500 de oameni care au fost si acum 7 sau 8 ani in Studio Martin, doar ca putin mai batrani cu niste riduri in plus, cateva kilograme si burtica de bere din dotare. Fara exagerare, cred ca incapeau toti perfect in fabrica.

Metalul extrem in Romania are o limita de public si cam asta e. 500, maxim 800 de persoane, aceleasi, care vin la concert, se distreaza, stiu toate versurile si media de varsta creste de la an la an. Generatia tanara asculta altceva si in special nu prea mai asculta rock, ce sa mai zic de metal. Asa ca metalul extrem se va intoarce incet incet in club unde ii este locul.

Poze Cannibal Corpse la Bucuresti - Poze Cannibal Corpse

Concertul Cannibal Corpse a fost foarte bun, direct, puternic, "from the guts". Au cantat si "hiturile de Eurovision" pe care le stim cu totii, au bagat si piese mai noi, au dat energie, forta si nebunie la extrem, atat cat se putea pentru o locatie de 5000 de oameni plina doar 10%. Au si zis de pe scena ca lor le place mai mult in cluburi, stiau ei ce stiau. Au fost mici probleme cu sunetul care a picat pentru o secunda de vreo doua ori dar banuiesc ca sunetistul lor a scapat degetul umed pe butonul pe volum si a intrat instalatia in protectie. Overall, a sunat bine.

Publicul a fost fantastic, ca de obicei iar manifestarile artistice au capatat cote de coaste vinete si pantaloni rupti, bocanci lipsa si baie cu bere.

Ce ma pot bucura e ca showul s-a tinut in ciudar pierderilor financiare clare ale organizatorului. Daca se anula si asta deja cred ca mai vedeam metal extrem in Romania doar la bataie pe tigai la supermarket.

Un show bun, "from the guts" pe care data viitoare sper sa-l vad intr-un club

Poze Cannibal Corpse la Bucuresti - Poze Cannibal Corpse

Spre rusinea mea, n-am avut timp sa ajung sa vad si L.O.S.T. si Epileptic Outbreak dar m-am uitat cu atentie pe Youtube si ce va pot spune e ca si-au meritat locul pe scena si au sunat zid si in plus au avut si public in fata scenei in ciuda celor 16892 de grade de afara.

Mai multe poze de la concert ale colegului nostru Florin Matinca, gasiti aici: www.metalhead.ro/poze/poze_cannibal_corpse-foto-gid-134228-it-2050242-l-1

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: