Cybergoth Industrial Night a fost un succes

de White Wolf

Cybergoth Industrial Night a fost un succes


Seara primei editii Cybergoth Industrial Night s-a dovedit a fi de bun augur pentru iubitorii genului.

Chiar din primele minute dupa ora 21, lumea a inceput sa soseasca usor, usor. Daca la inceput erau oarecum retrasi si sceptici in privinta a ceea ce urma sa se desfasoare, pe parcurs si-au dat drumul si au pornit dansul pe ritmuri acide. In privinta look-ului cei prezenti au incercat sa se prezinte cat mai aproape de ceea ce inseamna genul CYBERGOTH.

Pe aceasta cale echipa La Chitarre si DJ WWolf doresc sa multumeasca tuturor celor prezenti si va promitem ca pe viitor vom face ca serile Cybergoth Industrial sa fie din ce in ce mai placute si mai incitante, cu o gama variata de trupe si proiectii inedite. Sa incercam cu totii sa ne ajutam unii pe ceilalti sa dezvoltam acest stil de viata si in orasul nostru.

Asa ca sambata 12 februarie, ne vom revedea in aceeasi locatie si la aceeasi ora cu forte proaspete pentru a incinge din nou podeaua din La Chitarre. Ne-am dori sa fiti atat de multi incat sa credem ca ne aflam la festuri precum Wave Gotik Treffen, Amphi, M''era Luna sau Castle Party si sa ne putem distra pana cand barmanul cade sub tejghea de somn.

Ne vedem acolo!





Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: