Metal Crush Party ziua 2 - Ce-i ala public?

de Chris B

Metal Crush Party ziua 2 - Ce-i ala public?


Ca sa trec direct la subiect; ziua a doua de Metal Crush Party a fost plina de trupe bune, precum Khors si White Walls. Dar uitandu-ma in stanga si in dreapta, cam batea vantul.

Unde era publicul? Nu ma intrebati, dar sincera sa fiu mi-a fost jena pentru formatiile care au cantat in fata a 30 de oameni. Cum a fost cazul cu bulgarii de la Wartime. Chit ca solistul nu a putut ajunge, au reusit sa cante foarte bine. Dupa ce au terminat, am intrat in vorba cu ei. Macar sa vada ca cineva a fost atent la ce au cantat. La intrebarea "asa putina lume e mereu la voi?" am inghitit in sec si am recunoscut ca si eu ma asteptam la mai multa lume.

De la Whispering Woods as fi cerut putin mai mult. Diferenta de voce dintre soprana si mezzo soprana era foarte mica si nu isi puneau vocile in evidenta [Sunt si eu soprana deci stiu despre ce vorbesc]. Prezenta scenica, iar a cam lasat de dorit. Se vede ca mai au de lucrat, dar poate intr-un viitor apropiat vor evolua si, cine stie, poate vor ajunge un nume greu in Romania.

Khors... ce as putea spune despre ei? Au fost fenomenali. I-am vazut la OST Fest si pentru ei am venit. Din nou, publicul a cam lasat de dorit.

Despre celelalte trupe, iar, numai cuvinte de lauda.
Totusi, la pretul de 25 de RON ar fi trebuit sa vina mai multa lume. Ca trupa, cred ca te simti cam prost sa stii ca ai cantat in fata a cateva mii de oameni si aici canti in fata a 50.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: