Programul pentru cLoverFest 2010

de Chaos Lore

Programul pentru cLoverFest 2010

Cloverfest 2010 va avea loc intre 27 si 29 august in Muscel, Dambovita, si este primul festival de coveruri rock.

Pe scena Editiei UNU’ a cLoverFest-ului vor urca pe parcursul celor trei zile (intre 27 si 29 august 2010) trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat sa cante piesele altor trupe in varianta proprie. La cLoverFest si-au confirmat prezenta pana acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia).

Programul trupelor este urmatorul:

Vineri, 27 august:

Nightlosers
Progeria
Incipient
Chromdioxid
Glissando
C.O.D.


Sambata, 28 august:

Trooper
Cyfer
The Spiteful
Recycle Bin
Up To Eleven
Idol
9.7 Richter
Stillborn.


Duminica, 29 august:

AndarCavar Band.

Satul Muscel gazduieste primul festival de coveruri rock. cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzica buna, cantata live pe un varf de deal, la sfarsitul verii, dupa ce se strange „cloverul” - trifoiul, cum se zice pe la Muscel.

Led Zeppelin, AC/DC, Metallica, Iron Maiden... cum (ra)suna piesele lor pe dealurile Muscelului? Experienta Editiei Zero de anul trecut ne-a incredintat ca sigur suna bine!

Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni pana in poiana festivalului accesul se face doar urcand pe un drum forestier de 3 km. Daca vii cu automobilul personal sau cu microbuzul, cobori la Moroieni iar restul drumului il parcurgi pe jos, cu rucsacul si cortul in spinare. Cu un 4x4 urcusul va fi o placere!

In ziua de sambata, printre probe de sunet, vor urca pe scena si alte trupe tinere sau infiintate ad-hoc pentru sectiunea de open mike a festivalului.

Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august 2010, incepand cu orele 15:00, pe baza biletelor cumparate la intrare. Pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singura zi. Elevii beneficiaza de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului de intrare.
Verificati site-ul oficial www.cloverfest.com pentru update-uri.

Muscel cLoverFest este organizat de Fundatia Sargetia, urmarind promovarea Muscelului si a ecoturismului in aceasta zona, cu respect pentru locul si oamenii care ne gazduiesc pe parcursul celor trei zile de festival.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: