Concert Reborn, Redox, Pseudonoise si Stonebox pentru Matei in Wings

de Chaos Lore

Concert Reborn, Redox, Pseudonoise si Stonebox pentru Matei in Wings


Asa cum am promis, revenim cu un nou eveniment din cadrul festivalului SANSA LA VIATA, festival compus din mai multe evenimente cu derulare intre 16 februarie si 30 aprilie 2012.

Gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria "Matei-Sansa la viata". Evenimentul SANSA LA VIATA V1.1, va avea loc in data de 19 februarie 2012, incepand cu orele 19:00, in incinta Clubului Wings din Bucuresti.

Cine este Matei Simpalean?
Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor. Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita - NEUROBLASTOM ABDOMINAL - este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala. Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.

Va asteptam alaturi de noi, pentru o seara speciala de concert, in compania trupelor Reborn, Redox, Pseudonoise si Stonebox, in locul si data mentionate mai sus. Intre reprezentatiile celor patru trupe, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment.

Biletul este in valoare de 15 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei).
Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: http://matei-sansalaviata.blogspot.com/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: