Concert Relative in Cluj-Napoca

de Buvnitz

Concert Relative in Cluj-Napoca


Gambrinus Pub – Live Stage. Cluj-Napoca 21.00, 14 iunie

RELATIVE se relanseaza cu noul solist vocal, Tiber El Magico

Invitati speciali: Sfantul asteapta, Band for Rent

Despre Relative

An infiintare: 2008
Localitate: Cluj-Napoca
Gen: Alternative Rock / Reggae / Rapcore / Punk

Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalilor Bitza Mariano (Ex-Antidot), Tiber El Magico si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi, si care a activat in trecut ca DJ drum’n’bass, avand si productii electronice personale.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, proiectul isi propune sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis--vis de sistem.

Recent, relatia dintre fostul solist, MC Posset, si restul formatiei, s-a incheiat. In locul lui vine un tanar de la Sibiu care promite sa preia haturile intr-o maniera proprie.

Al doilea concert Cap de Afis prezentat la Gambrinus Pub- Live Stage in primavara asta, seria de concerte care scoate in evidenta trupele locale care au potential, este prima aparitie scenica a formatiei RELATIVE cu noul solist vocal.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook