Concert Relative in Gambrinus Pub din Cluj

de Chaos Lore

Concert Relative in Gambrinus Pub din Cluj


Marti, 14 iunie, in Gambrinus Pub Live Stage din Cluj-Napoca RELATIVE se relanseaza cu noul solist vocal, Tiber El Magico. Evenimenutul incepe de la ora 20.30, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Invitati speciali:

Sfantul asteapta (funk rock)
Band for Rent (alternative rock)

Despre Relative

Relative au aparut in 2008 la Cluj-Napoca, abordand Alternative Rock / Reggae / Rapcore / Punk.

Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalilor Bitza Mariano (Ex-Antidot), Tiber El Magico si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi, si care a activat in trecut ca DJ drum’n’bass, avand si productii electronice personale.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, proiectul isi propune sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis--vis de sistem.

Recent, relatia dintre fostul solist, MC Posset, si restul formatiei, s-a incheiat. In locul lui vine un tanar de la Sibiu care promite sa preia haturile intr-o maniera proprie.

Al doilea concert Cap de Afis prezentat la Gambrinus Pub- Live Stage in primavara asta, seria de concerte care scoate in evidenta trupele locale care au potential, este prima aparitie scenica a formatiei RELATIVE cu noul solist vocal.

A fi prezent la un concert Relative inseamna a face un pas intr-o lume paralela.

La fiecare concert, formatia are obiceiul sa se deghizeze altfel. Am atasat cateva ipostaze in care am surprins trupa in 2010. Speram ca ideile sa curga in continuare.

Va asteptam la concertul Cap de Afis din Gambrinus Pub- Live Stage


Componenta

Bitza Mariano - vocals
Tiber El Magico - vocals
Looch Parotti - guitar
Toedru Bangros - drums
Calugaru Zeeknu - bass
Vlad Blanagrosse - guitar
Ikim Pikshos – percutionDiscografie

Macrophone (2010)

http://www.relative.ro/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook