Floor Jansen va lua o pauza cu ReVamp

de Cristi Nedelcu

Floor Jansen va lua o pauza cu ReVamp


Floor Jansen isi cunoaste bine prioritatile si cum era de asteptat, artista a ales sa ia o pauza cu Revamp pentru a se dedica in totalitate formatiei Nightwish.

Aceasta a confirmat oficial ca ReVamp nu mai este o prioritate si ca cel mai bine ar fi ca activitatea formatiei sa fie oprita, cel putin pentru o perioada de timp.

Floor a spus ca ia aceasta decizie pentru ca se teme sa nu aiba probleme de sanatate daca ar continua sa lucreze la ambele proiecte muzicale.

'Cand am inceput cu Nightwish ne aflam in mijlocul procesului de compunere a unui nou album, dar am amanat acest lucru. Intre turnee inregistram un album, promovam un album, iar imediat apoi am inceput un turneu cu Nightwish, in acelasi timp in care eram in turneu si cu ReVamp, ceea ce era pur si simplu prea mult... nu e ceva ce doresc sa fac, insa ma tem pentru sanatatea mea si cred ca ambele trupe au nevoie de dedicatie completa."

Aceasta a incheiat prin a spune 'Acum, sunt full-time pentru Nightwish si nu am timp de ReVamp. Dupa ce terminam acest turneu vom vedea daca mai e vreo sansa sa continua. Ar fi grozav, dar nu pot prezice viitorul'

Pana la urma aceasta decizie era de asteptat din partea lui Floor. Probabil ca si cei de la ReVamp vor incepe cat de curand sa isi caute o noua solista, pentru ca daca totul merge bine cu Nightwish, o continuare ReVamp cu Floor este aproape imposibila.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: