Kempes: Daca as putea, as dormi pe motor

de Buvnitz

Kempes: Daca as putea, as dormi pe motor


Cristian Hrubaru l-a avut vineri invitat pe Ovidiu Ioncu ‘Kempes’ la standul Rock FM din cadrul Salonului Auto Moto (SAM) din Piaa Constituiei.

Vocalul Rezident Ex, cunoscut pasionat de motoare, a admirat chopperul pe care Rock FM il va oferi unui rocker la finalul campaniei “Rock-ul merge mai bine pe chopper” – care va incepe la 15 aprilie, i a felicitat echipa Rock FM pentru iniiativa, ba chiar a vrut sa vada cum se vede viaa din spatele coarnelor cromate.

„Daca a putea sa dorm pe motor, a dormi. In Romania am doar o motocicleta. Am mai avut una in Australia, dar am vandut-o inainte de a veni aici”, a declarat Kempes pentru Rock FM. „Este un mod de viaa. Te schimba radical”, a mai spus el.

La standul Rock FM i-a facut apariia sambata i Dezbracatu, impreuna cu Bebeluele Ioana i Cristina. Celebrul deja chopper a putut fi admirat pe parcursul intregului weekend la standul Rock FM de la SAM, in Piaa Constituiei din Capitala.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook