Kempes si Rezident Ex: Catedrala Sufletului, trecut, prezent si viitor

de Buvnitz

Kempes si Rezident Ex: Catedrala Sufletului, trecut, prezent si viitor


Kempes si Rezident Ex au emis o serie de declaratii cu privire la Catedrala Sufletului, piesa ce a fost lansata in exclusivitate pe METALHEAD.ro

Tavi Iepan: “Catedrala sufletului” povestete despre o stare pe care eu cred ca cei mai muli o au, atunci cand se intorc in locurile adolescenei i se reintalnesc, chiar i numai in memorie, cu momente, persoane i locuri care le-au marcat viaa. Pentru o clipa, te afli in catedrala sufletului, unde prezentul, trecutul i viitorul se aduna in tine i ai senzaia ca totul este impreuna. O seara tarzie de vara in oraul meu este pentru mine, inca, unul dintre cele mai frumoase i linititoare momente.

Ovidiu Ioncu – Kempes: Am ajuns acasa, sunt din nou in faa microfonului i fiecare compoziie noua este o mare bucurie pentru mine. “Catedrala sufletului” mi-a placut mult cand Tavi mi-a prezentat-o prima oara pe chitara acustica i, dupa mixajul facut de Adi Popescu, am tiut ca suntem pe drumul cel bun.

Matthias Lange: Daca in piesa asta este vorba despre sufletul romanesc, sunt sigur ca imi va placea Romania.

Adi Popescu: Kempes impaca foarte bine in vocea sa fora i sensibilitatea. Iar cand Christi Podratzky a interpretat bass-ul pe fretless, am tiut ca totul este "rotund" i piesa este completa. A fost relativ simplu sa mixez aceasta piesa, pentru ca fiecare a pus suflet, iar Kempes impaca foarte bine in vocea sa fora i sensibilitatea. Aceste doua faete diferite ale lui sunt puse impreuna in aceasta piesa reuita. Iar cand Christi Podratzky a interpretat bass-ul pe fretless, am tiut ca totul este "rotund" i piesa este completa.

Christian Podratzky: Am tras “Catedrala sufletului” la doua noaptea i am avut inspiraia sa o interpretez pe fretless. Am ascultat-o a doua zi, odihnit, i m-am convins ca era ce trebuie. Colegii mei au ras i mi-au spus ca ei au tiut asta de la inceput.

Florin Cvasa: A fost ultima piesa pe care am imprimat-o pentru primul album Rezident Ex i am fredonat-o cateva zile dupa plecarea lui Tavi. Cred ca are tot ce trebuie ca sa placa unui public foarte larg. „Catedrala sufletului” ii intra in urechi i nu-o mai poi da afara.

Piesa poate fi ascultata pe prima pagina a siteului sub sectiunea Breaking News.

Pentru concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie s-au pus in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului, semnat de artisti)

Biletele se vand si online in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook