Rezident Ex pregatesc un videoclip nou si anunta datele urmatoarelor concerte

de Andreea Gherfi

Rezident Ex pregatesc un videoclip nou si anunta datele urmatoarelor concerte


Supergrupul timisorean Rezident Ex pregateste un videoclip pentru piesa "Omul" si isi indeamna fanii sa contribuie cu imagini la productia acestuia. Tematica centrala a noului clip oscileaza in jurul ideii de exterminare a sistemelor ce sustin viata pe aceasta planeta datorita moravurilor materialiste de care sufera specia noastra.

Formatia a transmis urmatorul mesaj:

"Ne aflam in plina pregatire pentru concertele de prezentare ale noului album Audio Doping si in paralel se lucreaza la un clip pe care dorim de mult sa-l facem pentru piesa Omul . Videoclipul si piesa au ca tematica distrugerea treptata a sistemelor care sprijina viata pe pamant intr-o lume care pare sa sa alerge numai dupa profit.

Am luat legatura cu mai multe organizatii si le-am prezentat materialul audio si textul piesei si am primit o reactie foarte pozitiva si imagini din partea Agent Green, Greenpeace, Animal Welfare Foudation, ca sa numim unele dintre cele mai cunoscute. Daca cititorii au la randul lor imagini sau fotografii pe aceste teme la care detin drepturile ne pot contacta (trimite) pe : rezidentex@googlemail.com "

Rezident Ex pregateste un turneu national pentru promovarea celui mai recent album de studio, "Audio Doping"! Pentru toate aceste evenimente gasiti bilete online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Audio Doping Tour:

23 Martie Craiova

25 Martie Timisoara

26 Martie Sibiu

30 Martie Buzau

31 Martie Bucuresti

1 Aprilie Iasi

2 Aprilie Brasov

Poze Poze pentru articole - rez2

Poze Poze pentru articole - rezidentexDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook