Cronica albumului Rise To Fall - Restore The Balance pe METALHEAD

de Astaroth Priestess

Cronica albumului Rise To Fall - Restore The Balance pe METALHEAD

Cronica albumului "Restore The Balance" a celor de la Rise To Fall poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica Restore The Balance - Rise To Fall

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

"Rise To Fall este o formatie infiintata in anul 2006 in Spania iar in prezent este compusa din Dalay Tarda (vocal), Hugo Markaida (lead guitar), Javier Martin (chitara ritmica), Inigo Lopez (chitara bas) si Txamo (baterie).

Inregistrarile pentru albumul de debut, "Restore The Balance", au inceput in primavara anului 2008 iar materialul cuprinde 11 piese, urmand sa fie lansat pe data de 22 februarie 2010 sub egida Coroner Records. Cvintetul abordeaza un stil modern melodic death metal si nu pot sa nu observ influentele de metalcore.

Rise To Fall mi-a starnit curiozitatea de cand am citit despre contractul incheiat intre membrii formatiei si Coroner Records, si dat fiind faptul ca este o trupa "tanara", am gandit ca trebuie sa fie geniali sa semneze un contract cu o casa de discuri asa de mare. Asteptarea a luat sfarsit iar in casti imi rasuna deja a patra piesa de pe albumul "Restore The Balance" si voi spune de pe acum ca este GENIAL.[...]"
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: