RoadkillSoda canta alaturi de Hefe si Dan de la Coma

de Andreea Gherfi

RoadkillSoda canta alaturi de Hefe si Dan de la Coma


RoadkillSoda au lanst recent un cover tribut al piesei "Document" de la Coma, impreuna cu Razvan Hefe si Dan Costea, parte a proiectului Grolsch Opening Act, o initiativa ExperimentalistRO, ce aduce fata in fata trupe emergente din scena muzicala romaneasca alternativa si trupe consacrate ce le-au inspirat.

"Este una dintre trupele mele de suflet romanesti, m-am intersectat cu baietii din Coma de-a lungul timpului la diverse concerte unde am cantat impreuna, ocazie cu care au luat nastere niste prietenii frumoase. Mi-am dorit foarte mult sa avem ocazia de a reinterpreta o piesa Coma in maniera noastra." - Mihnea Ferezan, chitarist RoadkillSoda.

"Am vrut sa cantam Coma in stilul nostru, asa ca am mers pe o piesa cu care am rezonat, Mihnea a regandit-o si ne-am jucat putin pe ea, la sala. A fost foarte rapida treaba, am intrat imediat in film. Faptul ca am putut sa o inregistram alaturi de Hefe si Dan a fost genial, sunt doi super oameni si niste muzicieni cu care oricine si-ar dori sa cante" - Victor Ferezan, basist RoadkillSoda

Proiectul contine o serie de 10 episoade, publicate saptamanal, ce includ si un scurt interviu, moderat de Razvan Hefe, care este si unul dintre initiatorii proiectului.

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, si-a inceput activitatea in 2011, avand in prezent trei albume la activ, iar ultimul material discografic – "Yo no hablo Ingles", lansat prin Universal Music Romania, este disponibil si in format de dublu vinil.

Pe 7 iulie 2016 au deschis unul dintre cele mai mari festivaluri europene - Exit Festival, pe Main Stage, in Novi Sad, Serbia.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: