RoadkillSoda concerteaza la Los Almiros Festival

de Andreea Gherfi

RoadkillSoda concerteaza la Los Almiros Festival


In luna august, Roadkillsoda vor fi prezenti la cea de a 6-a editie a festivalului Los Almiros, in Grecia, alaturi de One Hour Before The Trip, Brant Bjork, 1000mods, Ββηλος, Naxatras, Despite Everything, Dendrites, Tullamore Duo, KADAVAR, Planet of Zeus, The Offenders, Mr. Highway Band, Stixoima, Lost Apes si ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks).

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011 iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta stoner rock-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. Combinatia perfecta care iti ridica starea doar ca sa te izbeasca la urmatorul riff.

Trei albume mai tarziu, si odata cu schimbarea membrilor, respectiv la voce si la tobe, RoadkillSoda a iesit la suprafata cu multe de oferit: clipuri noi, turnee in afara, multe concerte locale, un album acustic si recenzii (pe) bune de peste hotare, unde scena chiar misca. Si partea cea mai buna? Urmeaza un album electric mult asteptat.

roadkillsoda.bandcamp.com/

www.youtube.com/user/RoadkillSoda/videos

www.facebook.com/RoadKillSoda

www.instagram.com/roadkillsoda/

Poze Poze pentru articole - roadkillsodaDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook