Film de animatie Rob Zombie

de Morrison

Film de animatie Rob Zombie
Cu mai putin de doua saptamani inainte de lansarea filmului Halloween, un remake al horror-ului din 1978, muzicianul si regizorul Rob Zombie a oferit cateva detalii despre un alt proiect al sau. Este vorba despre un film de animatie intitulat The Haunted World of El Superbeasto.

Filmarile pentru respectivul film de desene animate au inceput deja, spune regizorul, foarte incantat de altfel de acest proiect. In rolul principal, filmul o va avea pe actrita Rosario Dawson, in rolul Miss Velvet Von Black.

Primul album live al lui Rob Zombie intitulat Zombie - Live nu va mai fi lansat pe 18 septembrie, asa cum fusese anuntat initial, ci data lansarii este amanata pentru 23 octombrie.

CD-ul a fost inregistrat de-a lungul catorva nopti din turneul "Educated Horses", si va cuprinde o galerie foto cu imagini inedite, videoclipuri si filme animate. Mixajul CD-ului a fost realizat de Zombie impreuna cu Scott Humphrey.

Tracklist-ul "Zombie - Live" este urmatorul:

01. Sawdust in the Blood
02. American Witch
03. Demon Speeding
04. Living Dead Girl
05. More Human than Human
06. Dead Girl Superstar
07. House of 1000 Corpses
08. Let It All Bleed Out
09. Creature of the Wheel
10. Demoniod Phenomenon
11. Supercharger Heaven
12. Never Gonna Stop
13. Black Sunshine
14. Superbeast
15. The Devil's Rejects
16. Lords of Salem
17. Thunder Kiss
18. Dragula
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: