Rob Zombie a semnat cu Dimension Films

de Morrison

Rob Zombie a semnat cu Dimension Films
Potrivit site-ului Variety, regizorul Rob Zombie a incheiat un contract cu celebra casa de productie Dimension Films, care ii va promova lui Rob Zombie urmatoarele doua filme artistice.

Un reprezentant al Dimension Films a declarat ca il admira pe Zombie in special pentru scenariile sale.

Regizorul a anuntat zilele trecute ca a terminat filmarile la filmul de animatie The Haunted World of El Superbeasto. Dupa parerea lui, filmul este cat se poate de haios.

Intr-un interviu recent, Rob Zombie a confirmat ca il va insoti pe Ozzy Osbourne intr-un turneu ce va debuta in toamna, in calitate de support band a acestuia. Turneu va incepe in octombrie si se va incheia in luna decembrie.

Rob Zombie fusese solicitat si de catre Heaven And Hell pentru a-i insoti in turneu, dar a refuzat deoarece datele concertelor erau mult prea apropiate de lansarea mult-asteptatului film al lui Rob Zombie, horror-ul Halloween.

Regizorul a lansat in urma cu cateva zile, pe 19 august, coloana sonora a mult-asteptatului remake al filmului horror din 1978, Halloween.

Pe coloana sonora a filmului pot fi auzite piesele Love Hurts a celor de la Nazareth, Only Women Bleed a lui Alice Cooper, versiunea live a lui Iggy Pop la 1969, si alte cateva la fel de interesante.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: