Rob Zombie despre noul sau film

de Morrison

Rob Zombie despre noul sau film
Rob Zombie a oferit recent cateva noi detalii despre filmul pe care il regizeaza in prezent, Halloween, un remake al unui horror datand din 1978. Zombie nu crede ca filmul va avea un succes mainstream, cu toate ca i s-a facut multa reclama.

In ce priveste diferentele dintre versiunea sa si cea originala, Rob Zombie considera ca acestea sunt destul de multe. "In timp ce originalul din 1978 era foarte stilat, varianta mea este forate bruta si neprelucrata ca stil", spune chitaristul.

Site-ul filmului poate fi vizitat aici: www.halloween-themovie.com Filmul lui Rob Zombie il are in rolul principal pe Malcolm McDowell ("Portocala Mecanica"), care il va interpreta pe Dr. Loomis.

Personajul Myers va fi interpretat de Tyler Mane ("X-Man"). Premiera filmului nu va avea loc de Halloween, asa cum fusese initial anuntat, ci pe 31 august.

Regizorul este cunoscut pentru filmele horror "House of 1000 Corpses" (2003) si "The Devil's Rejects" (2005).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: