Sotia lui Rob Zombie a devenit model

de Morrison

Sotia lui Rob Zombie a devenit model
Actrita Sheri Moon Zombie, sotia lui Rob Zombie, cunoscuta din filmele horror Devil's Rejects si House of 1000 Corpses, a pozat pentru coperta revistei Sex Drugs & Rock 'N' Roll. Numarul inaugural al revistei va iesi in noiembrie 2007.

Redactorii spun ca au ales-o pe actrita deoarece personalitatea acesteia de potriveste cu lifestyle-ul pe care il promoveaza Sex Drugs & Rock 'N' Roll.

Regizorul Rob Zombie a anuntat zilele trecute ca a terminat filmarile la filmul de animatie The Haunted World of El Superbeasto. Dupa parerea lui, filmul este cat se poate de haios.

Intr-un interviu recent, Rob Zombie a confirmat ca il va insoti pe Ozzy Osbourne intr-un turneu ce va debuta in toamna, in calitate de support band a acestuia. Turneu va incepe in octombrie si se va incheia in luna decembrie.

Rob Zombie fusese solicitat si de catre Heaven And Hell pentru a-i insoti in turneu, dar a refuzat deoarece datele concertelor erau mult prea apropiate de lansarea mult-asteptatului film al lui Rob Zombie, horror-ul Halloween.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: