Starul din Twilight se grabeste sa inregistreze un album

de Chaos Lore

Starul din Twilight se grabeste sa inregistreze un album


Robert Pattinson, starul din pelicula Twilight, nu este deloc strain de muzica, avand in vedere ca a si declarat acest lucru de cate ori a avut ocazia.

Este deja stiut ca actorul compune si muzica. Pattinson canta la pian si la chitara si isi compune propriile piese, insa a refuzat ofertele catorva case de discuri importante.

"Albumul pe care Rob il va face este bazat pe tobe si chitara, cu un sunet foarte organic, nimic pop. Un fel de Ray LaMontagne combinat cu Van Morrison", a declarat o sursa apropiata vedetei. Aceeasi sursa mentioneaza ca actorul va incepe sa lucreze la un album imediat ce isi va face timp in agenda.

Pattinson a compus deja piesele 'Never Think' si 'Let Me Sign' pentru soundtrackul Twilight in 2008.

In 2010 acesta a refuzat o oferta de inregistrare de album venita din partea lui Simon Cowell deoarece este de parere ca nimeni nu ii va aprecia muzica.

"Sunt egoist cu muzica mea. Imi iau chitara si cant ce imi place, dar problema este ca nu cred ca multora le va placea muzica mea", povesteste starul.

Acesta este insa increzator in faptul ca muzica sa va fi apreciata candva: "Sunt sigur ca voi fi dintre acei artisti carora lumea nu le da atentie cat sunt in viata, iar cand voi muri oamenii vor spune 'Da, a fost o opera de arta'".




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: