Biografia lui Robert Plant se lanseaza in toamna

de Chaos Lore

Biografia lui Robert Plant se lanseaza in toamna


HarperCollins Publishers au cumparat drepturile pentru biografia solistului Robert Plant (Led Zeppelin) si o vor publica in Marea Britanie in octombrie 2013.

In Statele Unite va ajunge abia in ianuarie 2014.

Cartea se numeste "Robert Plant: A Life" si este scrisa de editorul Paul Rees, care a lucrat la publicatiile Q Magazine si Kerrang!

In filele volumului se afla interviuri detaliate cu apropiatii artistului si ii urmareste povestea inca de la primele concerte folk din anii '60, ajunge la succesul mondial avut impreuna cu Led Zeppelin si se incheie cu recenta era a carierei sale alaturi de cantareata Alison Krauss.

"Relatia profesionala apropiata pe care Paul o are cu Robert face ca povestea sa para spusa chiar din gura artistului si abia asteptam sa scoatem la lumina una dintre cele mai tari povesti nespuse ale rock n' roll-ului", au spus reprezentatii editurii.

Robert Plant a fost invitat in cadrul emisiunii '60 minutes' unde a fost intrebat - inevitabil - despre o posibila reuniune Led Zeppelin. Raspunsul sau a fost surprinzator:

'Jimmy Page si John Paul Jones sunt amandoi zodia Capricorn asa ca au obiceiul de a nu spune nimic. Sunt tacuti, prinsi in lumea lor...eu sunt cel care trebuie sa dea interviurile. Dar nu sunt omul cel rau. In ce priveste reuniunea, trebuie sa vorbiti cu Capricornii...pentru ca eu am programul liber in 2014.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook