Robert Plant ii multumeste lui Phil Collins

de Elena Paraschiv

Robert Plant ii multumeste lui Phil Collins


Robert Plant ii multumeste lui Phil Collins pentru faptul ca l-a incurajat in cariera lui solo. De asemena Plant mai spune ca optimismul lui Collins a produs un impact aspura lui si ca l-a determinat sa mearga mai departe dupa ce decesul lui John Bonham din 1980 a produs destramarea Led Zeppelin.

"Mi-am facut curaj si am mers mai departe cand aveam 32 de ani. Este ciudat, daca stai sa te gandesti mai bine. Dar am lucrat cu Robbie Blunt care era un chitarist bun. Si am fost fericit cu primele mele albume solo "Pictures At Eleven' si "The Principle of Moments."

"Un tobosar m-a contactat la un moment dat si mi-a zis: "Imi place Bonham atat de mult incat as vrea sa stau in spatele tau cand canti." Era Phil Collins. Cariera lui era la inceput si era mult mai spiritual, pozitiv si emana mult curaj... pentru ca nu va puteti imagina cum era - eu incercand sa imi croiesc un drum pe cont propriu".

In afara de faptul ca Phil a aparut pe ambele albume solo ale lui Plant, el a fost in spatele trupei Led Zeppelin la concertul Live Aid de pe JFK Stadium din 1985. Collins regreta acum faptu ca nu a plecat atunci, dar daca ar fi facut-o, acum s-ar fi vorbit despre motivele pentru care nu a rams prin preajma.

"A fost un dezastru, pe bune. Vocea lui Robert nu era ce trebuia, iar Jimmy era complet pe dinafara. Nu a fost vina mea ca totul a iesit prost."

In noiembrie 2014, Robert Plant a fost in turneu in Marea Britanie si Irlanda petnru a-si promova cel mai recent album "Lullaby And...The Ceaseless Roar" si a afirmat cu fiecare ocazie ca nu mai exista nici o sansa pentru ca o reuniune Led Zeppelin sa aiba loc.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook