Programul Rockin Transilvania 2009

de cristina_n

Programul Rockin Transilvania 2009

Organizatorii Rockin Transilvania 2009 au anuntat programul festivalului, care va avea loc intre 12 si 14 iunie la Sibiu.

Acesta este urmatorul:

Sambata, 13 iunie:

12:00 Acces public pe stadion
13:00 Finala nationala W:O:A Metal Battle ROMANIA cu: ABIGAIL, BETRAYER, L.O.S.T., R.U.S.T., SPECTRAL, THUNDERSTORM, X-PLOD
18:15 SUPERBUTT (Ungaria)
19:45 KORPIKLAANI Finlanda)
22:00 IN EXTREMO (Germania)

Duminica, 14 iunie:

12:00 Acces public pe stadion
14:30 CONTRADICTION (Germania)
16:00 Destruction (Germania)
18:00 BONFIRE (Germania)

20:00 JON OLIVA'S PAIN (S.U.A.)
22:00 Stratovarius (Finlanda)

Atentie! Aceste ore sunt orientative! Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica aceste ore chiar si fara aviz prealabil.

Ziua de sambata va fi incheiata cu un spectacol deosebit care va dura doua ore si care va surprinde publicul cu efecte pirotehnice, costumatii deosebite, cimpoaie si alte instrumente medievale, alaturi de chiatare electrice si tobe, un spectacol sustinut de germanii de la IN EXTREMO. Legatura dintre concursul W:O:A Metal Battle si spectacolul celor de la In Extremo va fi facuta de grupul Superbutt din Ungaria si de catre finlandezii de la Korpiklaani, care promit de asemenea un spectacol de exceptie. Korpiklaani combina instrumentele rock cu acordeonul si vioara. Muzica lor vioaie indeamna la veselie si petrecere. Alaturi de In Extremo, Korpiklaani invita sambata, 13 iunie, publicul la Rockin' Transilvania 2009 la distractie!

Duminica va fi o zi cu nume clasice ale scenei rock/metal : Contradiction (thrash metal, 60 de minute), Destruction (thrash metal, 90 de minute), Bonfire (hard rock), 90 de minute cu Jon Oliva's Pain (cu Jon Oliva, celebrul "mastermind" al grupului Savatage!) si exceptionalul grup de power metal din Finlanda, STRATOVARIUS (un spectacol care va dura aproape doua ore). Stratovarius vor canta cu aceasta ocazie pentru prima data in Romania, iar acesta va fi unicul lor concert in tara noastra in anul 2009!

Bilete la Rockin' Transilvania Festival - OnlineDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: