Vino la ROCKLAUREAT 2012 si Trooper te face vedeta !

de Morrison

Vino la ROCKLAUREAT 2012 si Trooper te face vedeta !


Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de Trooper pe 11 mai in club Fabrica

TROOPER anunta un nou concert in Bucuresti, pe 11 mai in club Fabrica. Evenimentul va fi prima editie a Rocklaureatului, o competitie muzicala despre care aflati mai multe chiar de la Coiot, solistul Trooper:

Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tutoror liceenilor din Romania. Daca bacalureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”

La Rocklaureat se pot inscrie trupe din toata tara, singura conditie de participare la fiind aceea ca toti membri formatiei sa fie elevi de liceu.

Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat, vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre aceastea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper !

Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoare voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

Linkuri catre profilele tuturor trupelor inscrise vor putea fi gasite pe aceasta pagina.

Pentru a participa la Rocklaureate 2012 urmeaza pasii de mai jos:

1. Creaza-ti profil de trupa pe METALHEAD. Detalii AICI.

2. Urca pe profil minim doua piese (format video sau audio) si orice alte materiale care crezi ca te reprezinta (poze, filmari, clipuri, versuri etc.) astfel incat sa ai o pagina de artist cat mai completa.

3. Termenul limita pentru postarea materialelor este 14 aprilie

4. Trimite un e-mail la contact@metalhead.ro cu subiectul "Rocklaureat" pentru a anunta inscrierea ta in concurs oferindu-ne si URL-ul de pe METALHEAD al trupei tale. De exemplu: www.metalhead.ro/metallica/

Sistemul de jurizare

Juriul METALHEAD va acorda note in sistemul urmator - > locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 6 puncte, locul 5 – 5 puncte, locul 4 – 4 puncte etc…

PUBLICUL are si el un cuvant de spus: trupele care strang cele mai multe LIKE-uri pe paginalor de pe METALHEAD in perioada 15 aprilie – 29 aprilie pe profilul lor de pe METALHEAD, intra intr-un top si li se acorda puncte in sistemul mentionat mai sus.

Trupele pozitionate pe primele trei pozitii, prin cumularea celor doua clasamente, vor canta in deschiderea concertului Trooper din Club Fabrica (Bucuresti 11 mai). Castigatorii vor fi anuntati in data de 30 aprilie.

Linkuri catre profilele tuturor trupelor inscrise vor putea fi gasite pe aceasta pagina.

Mult succes !Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: