Best Romanian alt rock newcommer 2010

de Morrison

Best Romanian alt rock newcommer 2010


Best Romanian alt rock newcommer


Toulouse Lautrec

19%

10%

Alternative Quartet

30%

Razna

39%

Va rugam sa votati si in celelalte categorii ! Le gasiti pe toate aranjate aici: Toate categoriile Best of 2010

Ca in fiecare an METALHEAD va invita sa votati cele mai tari realizari muzicale ale anului care tocmai trece - 2010 ! Logheaza-te si voteaza ce ti-a placut cel mai mult in 2010 in fiecare din categoriile de mai jos. Daca votezi poti castiga o chitara Guitar Hero pentru PC ! Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa comentezi mai jos si sa explici o parte din alegerile tale. Poti vota o singura data in fiecare categorie si poti vedea rezultatele intermediare abia dupa ce votezi.

Mai jos gasiti propunerile noastre impartite pe categorii. Am nominalizat doar candidati care au avut o activitate notabila in 2010 asa ca va rugam sa nu faceti galagie daca trupa sau trupele voastre preferate nu se regasesc mai jos :)Pana pe 7 ianuarie puteti propune si alti candidati pe care nu ii regasiti in POLL-ul de mai sus, evident, specificand categoria la care ii propuneti si motivul. Nu uitati, trupe cu activitate: turnee, albume noi etc.. in 2010. Le vom analiza iar daca au avut o activitate notabila ii vom adauga in POLL.

Votarea dureaza pana pe 1 februarie 2011 iar castigatorii se vor anunta pe 2 februarie. Marele castigator sau marea castigatoare a chitarei Guitari Hero PC va fi anuntat/a tot pe 2 februarie.

Nu uita: comenteaza ce-ai votat si poti castiga o chitara Guitar Hero PC !


Multa bafta !
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: