Castiga doua invitatii duble la concertul Dirty Weather Project din Control!

de Chaos Lore

Castiga doua invitatii duble la concertul Dirty Weather Project din Control!


Castiga doua invitatii duble la concertul Dirty Weather Project ce va avea loc in Control Club pe 27 octombrie!

Pentru a participa la concurs scrie intr-un raspuns la postarea care anunta concursul pe pagina noastra de Facebook cate o trupa sau proiect din care fac parte Lucas Lanthier si Frank Vollmann, dar si cate o piesa preferata de la trupele pe care le vei mentiona. Castigatorii vor fi anuntati pe 26 octombrie. Succes!

Lux Noctis si Club Control te invita pe data de 27 octombrie, incepand cu orele 20:00, la un concert unic in Romania!

Doua figuri emblematice ale muzicii underground - Lucas Lanthier (CINEMA STRANGE, THE DEADFLY ENSEMBLE) si Frank Vollmann (FRANK THE BAPTIST, TELEGRAM FRANK) vin sa iti dezvaluie o noua perspectiva a muzicii acustice cu proiectul lor, THE DIRTY WEATHER!

Cei doi muzicieni au deja un nume consacrat in scena independenta din intreaga lume. CINEMA STRANGE si FRANK THE BAPTIST, unele dintre cele mai populare trupe dark, au cucerit de nenumarate ori inimile a mii de participanti la festivaluri de renume precum Wave Gotik Treffen, Amphi Festival, M’era Luna, Castle Party etc. De asemenea, Frank Vollmann nu este pentru prima oara in Bucuresti, el fiind cap de afis la un concert in 2010, in cadrul festivalului Darkwave.ro 2, cu componenta originala FRANK THE BAPTIST.

Solistii promit o seara memorabila intr-o atmosfera intima, cu multe cantece si voie buna, pe acorduri vesele despre whiskey, iubiri neimplinite, domnisoare spaniole si plecari in largul marii.

La stand-ul de merchandise veti gasi tricouri ale turneului european THE DIRTY WEATHER PROJECT 2, alaturi de materialele celorlalte proiecte!

Intrare: 15 lei
Open doors: 20.00 hDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook