Castiga o invitatie dubla la premiera filmului Melancholia, de Lars von Trier

de Chaos Lore

Castiga o invitatie dubla la premiera filmului Melancholia, de Lars von Trier


METALHEAD ofera o invitatie dubla la premiera filmului "Melancholia" al lui Lars von Trier, care va avea loc pe 30 septembrie in cinematografele din Romania.

Opera lui Wagner "Tristan si Isolda", un triumf al dragostei asupra mortii, apare pe fundalul sonor al filmului semnat de von Trier.

Pentru a participa la concurs, scrie intr-un raspuns la
postarea care anunta concursul pe pagina noastra de Facebook care este, dupa parerea ta, videoclipul (apartinand unei trupe de rock) care se apropie cel mai mult de o combinatie intre cele doua talente - arta lui Wagner si stilul lui von Trier.

Cel mai interesant raspuns va fi ales pe 29 septembrie si va primi o invitatie dubla la premiera filumului "Melancholia".

Din distributie fac parte Kirsten Dunst (care a fost premiata la Cannes pentru rolul din acest film), Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgard si John Hurt. Filmul lui Lars von Trier este adus de Independenta Film.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook