Castiga o invitatie la Damo Suzuki si Nu & Apa Neagra in Control

de Chaos Lore

Castiga o invitatie la Damo Suzuki si Nu & Apa Neagra in Control


ROCKON si Control ofera o invitatie dubla la concertul Damo Suzuki si Nu & Apa Neagra ce va avea loc miercuri, 13 aprilie 2011.

Pentru a te inscrie la concurs intra pe pagina noastra de Facebook, adica ROCKONro, si scrie-ne pe wall ce iti place la prestatia artistica a oricaruia dintre cei doi, Damo sau N&AN.

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe Facebook miercuri la pranz.

Succes!

Aflat pentru prima oara in Romania, legendarul solist vocal al trupei germane CAN - DAMO SUZUKI- va concerta in Control, alaturi de NU & APA NEAGRA.

Cunoscut in ultimii ani si datorita conceptului ” The Neverending Tour” - o serie aparent nesfirsita de concerte, construita cu ajutorul a diversi muzicieni din toata lumea, Damo Suzuki va fi prezent in Bucuresti, pe scena clubului Control impreuna cu grupul experimental/improvizatori NU & APA NEAGRA.

Fara sa mai fi cintat vreodata impreuna, Damo Suzuki si N&AN vor dezvolta un dialog muzical spontan; peste instrumentele traditionale turcesti si romanesti, printre straturile sonore electronice, vocea samanica a lui Damo va crea o poveste irepetabila, la care va invitam sa luati parte.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook