Castiga vodca pentru tine si tequila pentru prieteni la BestMusic Night!

de Chaos Lore

Castiga vodca pentru tine si tequila pentru prieteni la BestMusic Night!


Sambata in Indie Club Bucuresti, shotul de tequila e 5 lei si vodca in orice combinatie e 9 lei. Daca iti rezervi si o masa pe www.rezervariclub.ro, ai parte de inca doua super oferte: o sticla de Absolut cu Prigat la 120 lei, iar o sticla de JB cu energizante la 140 lei.

BestMusic ofera o sonda de vodka in orice combiniatie pentru tine si cate un shot de tequila pentru fiecare dintre prietenii cu care te prezinti la bar sa ridici premiul! Intra pe pagina de Facebook pentru a posta un link cu piesa ta preferata pe care ai vrea sa o auzi la party si poti fi unul dintre cei 10 castigatori!

Sambata, 25 februarie, de la 22:00, in Indie Club are loc petrecerea Best Music Night, unde tequila si vodca in orice combinatie au preturi speciale la bar, iar sticla de whisky si sticla de vodca vin fiecare in oferte speciale la masa!

OFERTE SPECIALE:

Vino la seara BestMusic in club Indie sambata, 18 februarie, si ai oferta o sticla de Absolut cu Prigat Nectar la pretul de 120 RON. Daca esti iubitor de whisky, poti cumpara oferta cu o sticla de JB de 700 ml si 4 bauturi energizante la pretul de 140 lei.

Ofertele se pot achizitiona exclusiv online pe link-urile de mai jos.

http://www.rezervariclub.ro/club-indie-club-bucuresti/oferte/jb-4-energizante-27
http://www.rezervariclub.ro/club-indie-club-bucuresti/oferte/absolut-prigat-nectar-26

Preturi speciale la bar:

shot tequila - 5 lei
vodka in orice combinatie - 9 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/361882267180026/

Rezervarile se fac exclusiv prin intermediul rezervariclub.ro. Rezervarile sunt gratuite.

Be there! Intrare libera!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: