Concert Benetone in The Barrell Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Benetone in The Barrell Bucuresti


Duminica, 17 aprilie, incepand cu orele 21:00, BENETONE Band te asteapta la o seara de classic rock acoustic doar la The Barrel British Restaurant. Pentru prima data, Porro, Mircea si Alex vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului in varianta acustica.

E duminica e BENETONE Band la The Barrell! Incheie saptamana alaturi de BENETONE Band la The Barell. Duminica seara baietii iti vor oferi „the classic rock experience” si vor interpreta pentru tine piese din repertoriul Bon Jovi, Guns, Dire Straits, Eric Clapton sau Metallica in varianta acoustic!

BENETONE Band te scoate din casa la sfarsit de saptamana si te asteapta la The Barrel British Restaurant pentru a iti oferi o seara speciala de classic rock de calitate marca BENETONE Band! Asa ca vrei sa bei o bere alaturi de prietenii tai, sa iei masa in oras sau doar sa asculti muzica live de calitate, BENETONE Band Acoustic Version te asteapta duminica 17 aprilie la The Barrell!

Intrarea la eveniment este GRATUITA, iar pentru a rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact@benetoneband.com sau suna-ne la 0726 412 646. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com . Grabeste-te! Locurile sunt limitate!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: