Concert BiMS in club B52 din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert BiMS in club B52 din Bucuresti


Abia intorsi dintr-o calatorie muzicala in trei orase cu gust bun, Butterflies in My Stomach (BiMS) se pregateste de un concert de primavara cel putin calendaristica, in Clubul B52 din Bucuresti!

Pe 22 martie, incepand cu ora 22:00, BiMS isi va acorda aripile la energia voastra! Catrinel (voce), Bujor (bas), John (chitara), Laurentze! (tobe) si Meghi (clape si samples) vor aduce in urechile voastre ritmuri nu-jazz, electro, funk, chill, iar in sufletele voastre plutirea, senzualitatea, starea de bine.

Muzica lor e una eleganta, dar nu cuminte. Dansul si frumusetea muzicii BiMS te va insoti pe tot parcursul concertului iar dupa... dupa... ne vei da dreptate! Garantam 100%!

Nu exista retete perfecte pentru dragoste, dar pentru acele momente in care te indragostesti, chiar si pentru o clipa, exista cu siguranta o muzica anume: muzica Butterflies in My Stomach.

Concert Butterflies in My Stomach
22 martie, ora 22:00
Intrare: 20 de lei
Club B52, Bucuresti
Str. 11 iunie, nr. 50
Detalii despre locatie: http://www.clubb52.ro/

Conceptul de afis ii apartine lui Radu Zonda, castigatorul concursului nostru „Cum arata Fluturele Tau?”. Va asteptam pe pagina noastra oficiala de facebook pentru alte concursuri cu dedicatie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: