Concert caritabil LIVE 420 Wings Club din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert caritabil LIVE 420 Wings Club din Bucuresti


Miercuri, 20 aprilie 2011, sunteti invitati in Wings Club la un eveniment caritabil: Live420 - mai mult decat un concert, un concept. Vrem ca prin spiritul reggae sa promovam pacea, unitatea si, cel mai important, solidaritatea.

De aceea aducem in atentia voastra povestea lui Andrei Teodoroiu, Andi, pentru prieteni. Andi este unul dintre oamenii care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o. Are 25 de ani, este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia, iubeste, radiaza prin intreaga lui fiinta un volum enorm de energie indeajuns sa alimenteze intregul glob, chiar si pentru o zi. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

Evenimentul gazduit pe 20 Aprilie de Wings Club (Mihai Eminescu 127) doreste sa stranga fonduri pentru interventia chirurgicala si tratamentul de care are nevoie. Suma de 10 RON pe care o veti achita la intrare se va depune in contul lui Andi. Va reamintim ca el are nevoie de 150.000€; transplantul se va face la o clinica specializata, “Uniklinikum Essen Transplantation Zentrum” in Essen, Germania.

LIVE ACT:
El Negro
Lady Helenne
Darauf
East Roots


DJ Sets:
Dani
Lady Raizah
Kaya Sound

Il puteti ajuta pe Andi donand orice suma, oricat de mica in urmatoarele conturi bancare: Lei – RO72BRDE300SV19654493000; Euro – RO89BRDE300SV81627453000; USD – RO95BRDE300SV81732093000.

Pentru persoanele ce locuiesc in strainatate, pentru fiecare cont se adauga SWIFT BRDEROBU.
Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, Agentia Bahluiului pe numele TEODOROIU ANDREI. Va rugam precizati ca suma depusa reprezinta “DONATIE”.

http://andreiteodoroiu.ro/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook