Concert Kirlian Kamera si Tanz Ohne Musik in club Control

de Chaos Lore

Concert Kirlian Kamera si Tanz Ohne Musik in club Control


VIVA MUSIC continua seria de evenimente sub marca electronik cu un concert extraodinar pe data de 29 aprilie 2011, in Club Control (St. Academiei nr. 19) cu legenda KIRLIAN CAMERA.

Opening act: proiectul electro TANZ OHNE MUSIK, concept Dan Serbanescu & visual suppport by Vali Chincisan.

KIRLIAN CAMERA, prima trupa italiana care a semnat cu ravnita casa de discuri Virgin, se va afla pentru prima oara in Romania, iar concertul din Club Control va fi o explozie de darkwave fuzionat cu synthpop, in deja celebra maniera pe care membrii formatiei au brevetat-o in istoria muzicii. Un punct focal al istoriei darkwave, activitatea KIRLIAN CAMERA este un periplu muzical de lunga durata: de la primul lor mini-EP si pana in prezent, Angelo Bergamini si colegii sai de trupa nu au intrerupt niciodata activitatea si au surprins intr-un mod propriu evolutia scenei si tehnicii muzicale in peste 20 de albume si cateva sute de aparitii live.

Alaturi de Angelo se afla Elena Fossi, solista trupei Spectra Paris, la randul sau un proiect rafinat si sexy care da valoare adaugata scenei printr-un line-up feminin de ‘dead models society’ cu aptitudini de ‘young ladies homicide club’, ca sa citam din numele albumelor formatiei. Concertele KIRLIAN CAMERA sunt un val de energii exprimate prin instrumentatie alerta si subtila si prin exercitii vocale de exceptie in toate graiurile pamantului, ca un manifest poliglot pentru mesaje cu appeal pentru toate generatiile.

http://www.myspace.com/kirliancamerafront


Concertul va fi prefatat muzical de proiectul TANZ OHNE MUSIK al lui Dan Serbanescu (The Pixels, Divine Muzak), cu visuals marca Vali Chincisan. Dan va construi in Club Control un tripod de atmosfera, sunet captivant si joc de lumina pe care KIRLIAN CAMERA sa-si aseze gratios aparatul foto prin care isi propun sa imortalizeze un public in delir.http://www.myspace.com/tanzohnemusik

Seria de concerte VIVA MUSIC sub marca ELECTRONIK include pana in prezent concertele MELOTRON (ianuarie 2009) si COVENANT (aprilie 2010). Acestea completeaza perfect festivalurile DARKWAVE.RO (februarie 2009, octombrie 2010, octombrie 2011) si celelalte evenimente din aceeasi paleta, precum concertul COMBICHRIST+MORTIIS (martie 2010).

Biletele costa 20 ron (in presale) si 25 ron (in ziua evenimentului) si pot fi cumparate online de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, precum si in magazinele Diverta, Muzica si Sala Palatului.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite pe site-ul www.electronik.ro.

Control club se afla pe Str. Academiei, nr 19 ( zona Universitate).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: