Concert Lipscani Band in Music Hall din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Lipscani Band in Music Hall din Bucuresti


Vineri, 22 aprilie, in clubul bucurestean Music Hall concerteaza trupa Lipscani Band.

Lipscani Band s-a format in anul 2003. In anul 2004, trupa participa la festivalul Festivalul National de Muzica Folk "Om Bun" unde castiga locul 2. Anul urmator, la acelasi festival, Lipscani Band castiga inca o data locul doi cu piesa “Ninge”, compusa special pentru festival , cu mare priza la public.

Din anul 2010, trupa Lipscani Band s-a axat si pe un program de piese muzicale din repertoriu national si international, intr-o formula semiacustica: Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt 1918, Toy Dolls. Si lista se imbogateste, in in 2010 cu Anathema, Stone Sour, Alice In Chains i Rammstein, trupele alaturi de care Luna Amara a urcat pe scena Tuborg Green Fest/Sonisphere, pe 27 iunie.

Spectacolul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet va fi de 15 lei.

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655. Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook