Concert Soviet Soviet in club Control din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Soviet Soviet in club Control din Bucuresti


Italienii de la Soviet Soviet (post-punk/cold wave range) vor canta din nou in clubul Control din Bucuresti marti, 6 martie, cu un show exploziv insufletit de ritmuri indracite si distorsuri de chitara.

Seara va fi completata, intr-un stil old school, de live mix-ul lui Nek, dj rezident al clubului Control.

Intrare: 10lei
Open doors: 21.00 h

Soviet Soviet este un trio care a luat nastere in anul 2008, in orasul italian Pesaro. Cu un sound definit de linii puternice de bas si ritmuri simple de tobe combinate cu chitari distorsionate, trupa Soviet Soviet s-a facut rapid remarcata si apreciata de publicul si presa de specialitate, la nivel national dar si international.

Ignorand restrictiile si lasandu-se influentati de trupe emblematice dintre cele mai diverse, de la The Cure la Sonic Youth, de la Joy Divison pana la noul indie de genul Bloc Party, SOVIET SOVIET au lansat un stil atemporal, care combina post-punkul cu linii de French si Italian cold wave..

Renumita publicatie online de critica muzicala Pitchfork Media, ii declara trupa lunii decembrie 2009, pentru single-ul “Marksman”. In octombrie 2010 SOVIET SOVIET lansau un split, impreuna cu trupa anglo-franceza Frank (Just Frank).

Anul 2011 avea sa insemne pentru Alessandro Constantini (voce, chitara), Andrea Giometti (bas, voce) si Alessandro Ferri (baterie), un fanbase in continua crestere, un turneu european, lansarea EP-ului “Summer, Jesus”, in vara, si a primului lor clip, in toamna, pentru piesa ”Human Nature”.

In prag de primavara, SOVIET SOVIET si-au lansat luna aceasta un nou clip - ”Contradiction”- si pornesc in forta un atac al cluburilor si festivalurilor europene.

http://www.facebook.com/pages/soviet-soviet/147071194809
http://www.myspace.com/sovietsoviet

Alessandro Costantini: voce, chitara
Alessandro Ferri: tobe
Andrea Giometti: voce, bassDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: