Crispus: The Art of Fire sustin un spectacol in Parcul Izvor

de Chaos Lore

Crispus: The Art of Fire sustin un spectacol in Parcul Izvor


Sambata, 31 martie, trupa Crispus din Sibiu vine la Bucuresti pentru un spectacol extraordinar cu ocazia Orei Pamantului, in Parcul Izvor.

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Ora Pamantului. Astfel, sambata, 31 martie, sunteti invitati cu totii in Parcul Izvor unde, incepand cu ora 20.30, Crispus – The Art of Fire va oferi un spectacol de foc, ce combina pirotehnia cu acrobatiile, creand efecte vizuale unice.

Adus la nivel de arta, jocul cu focul este un spectacol in sine, un show impresionant de flacari ce nu necesita alta energie decat cea umana. Iar membrii trupei Crispus au reusit, de-a lungul timpului, cele mai impresionante spectacole pirotehnice.

Crispus:


Cu o experienta de 8 ani in spectacole cu focul, trupa Crispus este cea mai cunoscuta trupa de acest fel din Romania. Spectacolele lor combina pirotehnia cu acrobatii, creand astfel efecte vizuale unice pentru diverse evenimente - de la spectacole in aer liber si festivaluri, la concerte, lansari, petreceri corporate si private sau party-uri.

Iubita de catre publicul amator de senzatii tari, Crispus ofera de fiecare data un spectacol special, deosebit de tot ceea ce a devenit obisnuit pe piata showbiz-ului din Romania. Simplitatea si naturaletea cu care acesti tineri manuiesc focul au atras atentia la nivel national, nu doar organizatorilor de evenimente, ci si intregii mass-media.

Ora Pamantului:

La initiativa WWF - Australia, pe 31 martie 2007, peste 2.2 milioane de oameni si 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o ora, ca semn al constientizarii problemei schimbarilor climatice.
Bazat pe indemnul de a stinge lumina pentru o ora, Ora Pamantului a devenit, in timp foarte scurt, un eveniment global anual, marcat in ultima zi de sambata din luna martie, care este foarte aproape de echinoctiu, astfel incat toate orasele au parte de intuneric in intervalul 20:30-21:30.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: