Editia a treia a emisiunii ROCKON este disponibila online

de Chaos Lore

Editia a treia a emisiunii ROCKON este disponibila online


Podcastul emisiunii facute de ROCKON la Mojo Radio in data de 26 noiembrie poate fi ascultat mai jos. Este vorba de editia cu numarul trei a emisiunii.

Emisiunea ROCKON are loc la Mojo Radio in fiecare vineri, incepand cu ora 12:00. Puteti gasi stream-ul pe pagina Radio Mojo de pe METALHEAD de mai jos sau pe site-ul oficial al clubului.

RADIO Mojo Online - pagina oficiala

http://www.listen.mojomusic.ro/
http://www.mojoradio.ro/
http://www.mojomusic.ro/

Emisiunea pilot s-a difuzat vineri, 12 noiembrie.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Aceasta presupune un top 10 al alegerilor muzicale pe care redactia le face atunci cand scrie de zor articole pentru voi si da muzica tare in casti... pentru randament sporit! :) Selectia nu are criterii anume, ci doar random music cu o motivatie: ceva ce ne aduce acele piese in cap, oricare ar fi acel ceva - un viitor concert, o veste de lansare a videoclipului piesei si asa mai departe.

Genurile variaza de la classic rock la indie, alternativ, new wave sau synthpop, iar piesele sunt cu siguranta dintre cele care intra usor prin piele. Va invitam asadar sa ascultati Mojo Radio.

Mojo Radio, postul online de radio al clubului Mojo din Bucuresti, s-a lansat oficial joi, 4 noiembrie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: