Emisiunea ROCKON cu numarul 4 se difuzeaza vinerea viitoare

de Chaos Lore

Emisiunea ROCKON cu numarul 4 se difuzeaza vinerea viitoare


Din cauza unor probleme cu fibra optica din vina primariei, editia de astazi a emisiunii se va difuza viinerea viitoare! Pe scurt, primaria face reparatii si a taiat pentru cateva zile netul. Cu parere de rau, suntem fortati sa asteptam.

Va invitam sa ascultati editia a patra a emisiunii ROCKON pe 10 decembrie, la Mojo Radio, incepand cu ora 12:00! Puteti gasi stream-ul pe pagina Radio Mojo de pe ROCKON de mai jos sau pe site-ul oficial al clubului.

RADIO Mojo Online - pagina oficiala


http://www.listen.mojomusic.ro/
http://www.mojoradio.ro/
http://www.mojomusic.ro/

Pentru povesti legate de obsesii muzicale legate de emisiune puteti folosi adresa contact@rockon.ro.

Emisiunea pilot s-a difuzat vineri, 12 noiembrie.

Aceasta presupune un top 10 al alegerilor muzicale pe care redactia le face atunci cand scrie de zor articole pentru voi si da muzica tare in casti... pentru randament sporit! :) Selectia nu are criterii anume, ci doar random music cu o motivatie: ceva ce ne aduce acele piese in cap, oricare ar fi acel ceva - un viitor concert, o veste de lansare a videoclipului piesei si asa mai departe.

Genurile variaza de la classic rock la indie, alternativ, new wave sau synthpop, iar piesele sunt cu siguranta dintre cele care intra usor prin piele. Va invitam asadar sa ascultati Mojo Radio.

Mojo Radio, postul online de radio al clubului Mojodin Bucuresti, s-a lansat oficial joi, 4 noiembrie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: