Emisiunea ROCKON la Mojo Radio, in fiecare vineri!

de Chaos Lore

Emisiunea ROCKON la Mojo Radio, in fiecare vineri!


Va invitam sa ascultati editia a treia emisiunii ROCKON pe 26 noiembrie, la Mojo Radio! Puteti gasi stream-ul pe pagina Radio Mojo de pe METALHEAD de mai jos sau pe site-ul oficial al clubului.

RADIO Mojo Online - pagina oficiala


http://www.listen.mojomusic.ro/
http://www.mojoradio.ro/
http://www.mojomusic.ro/

Emisiunea pilot s-a difuzat vineri, 12 noiembrie. Editia de astazi incepe la ora 12:30.

Aceasta presupune un top 10 al alegerilor muzicale pe care redactia le face atunci cand scrie de zor articole pentru voi si da muzica tare in casti... pentru randament sporit! :)

Selectia nu are criterii anume, ci doar random music cu o motivatie: ceva ce ne aduce acele piese in cap, oricare ar fi acel ceva - un viitor concert, o veste de lansare a videoclipului piesei si asa mai departe.

Genurile variaza de la classic rock la indie, alternativ, new wave sau synthpop, iar piesele sunt cu siguranta dintre cele care intra usor prin piele. Va invitam asadar sa ascultati Mojo Radio.

Mojo Radio, postul online de radio al clubului Mojo din Bucuresti, s-a lansat oficial joi, 4 noiembrie.

Va invitam sa ascultati podcastul celei de-a doua editii a emisiunii ROCKON, care s-a difuzat pe 19 noiembrie la Mojo Radio! Gasiti podcastul mai jos.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook