Fresh ! .. de portROCKale

de Morrison

Fresh ! .. de portROCKale


Pentru ca stim ca asti asteptat vreo 3 saptamani pentru a primi noutatile de pe METALHEAD (si de pe ROCKON) asa ca speram ca asteptarea s-a meritat dupa ce veti citi cele de mai jos !

Inainte de toate, www.ROCKON.ro, proiectul nostru (si al vostru) dedicat rockului mainstream, britt, indie & alternative este aproape gata! Aruncati o privire daca sunteti pe felie si daca va place !

Pentru metalistii convinsi, rockerii trv dar si pentru iubitorii de classick rock sau de muzica mai cu "nuci" (HC, PUNK, *CORE etc..) , METALHEAD.ro revine incet inc la radacini (stiti voi la ce ne referim) dar va continua sa promoveze contentul de pe ROCKON doar ca ..la click in lista de stiri, stirile pe felia ROCKON se vor citi in ROCKON si nu in METALHEAD ca pana acum !

Asa ca incepand de luni 11 octombrie puteti testa dupa gusturi noul nostru proiect :)

Acum, revenind la METALHEAD si la comunitate, avem cateva tool-uri noi pentru voi:

1. Nivelul de Moderator a fost activat - castigatorii votului vor fi "Albastriti" din aceasta seara. Ei vor putea folosi noul buton de MUTE care "confera" norocosilor imposibilitatea de mai comenta pe site 24 de ore. Stadiul de MUTE sau de "User Tacut" cum i-am zis noi, se obtine si automat la 15 thumbs down pe oricare comentariu !

2. Pagina personala a fiecaruia a fost modificata. Contine acum si cateva vorbe despre userul respectiv (editabile de pe pagina fiecaruia de profil), dar si stilurile al caror fan este (editatile tot de pe pagina fiecaruia de profil).

3. Articolele scrise de rockeri prin Citizen Journalism sunt acum evidentiate mai bine prin prezenta unui box cu informatii despre user aflat sub avatarul articolelor respective. In acest box gasiti multe informatii utile despre user cum ar fi "rank-ul" sau pe METALHEAD, numarul de puncte total dar si numarul de puncte stranse cu ajutorul Citizen Journalism (cu verde) precum si un link catre toate articolele scrise de user.

4. Modulul de comentarii de pe articole a fost adaugat si pe bloguri si pe galerii foto asa ca puteti si acolo da thumbs up si thumbs down pe comentariile "colegilor" din comunitate :)

Atat deocamdata !

ROCK ON! (.ro :) )

Echipa METALHEAD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: