Just Rockon intra in actiune

de Morrison

Just Rockon intra in actiune


Probabil ati observat, probabil nu, dar de astazi am "lansat" la apa versiunea 1.0 beta a www.ROCKON.ro, proiectul nostru (speram de succes) dedicat rockului mainstream, alternative si indie dar mai ales classic rockului.

Mai exact, in prima faza, pentru o parte din trupe si pentru o parte din stilurile abordate de acestea, la click in lista de stiri sau articole din METALHEAD ajungeti sa citti ce va intereseaza direct in ROCKON.ro.

De ce?

Pentru ca vrem sa rupem pisica in doua si sa reintoarcem METALHEAD la radacini adica la contentul metalic pe care-l iubim cu totii si doar atat ! "Restul" de sonoritati mai folk, rock sau alternative le vom ",muta" pe www.ROCKON.ro in cadrul unui proces care va dura cel putin 3 luni de zile si care se va realiza in etape.

Pana atunci, speram sa va placa www.ROCKON.ro si sa fiti pe faza vineri cand urcam online varianta 2.0 beta cu cateva upgradeuri si noutati !

Enjoy ! Rock on !

Echipa METALHEAD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: