Neurotic Mass Movement (UK) au ajuns la Bucuresti!

de Chaos Lore

Neurotic Mass Movement (UK) au ajuns la Bucuresti!


Trupa londoneza NEUROTIC MASS MOVEMENT a ajuns ieri, in premiera, la Bucuresti. Desi este posibil sa ii intalniti pe strazile Bucurestiului, incercand sa se familiarizeze cu locurile, va prezentam si programul lor `artistic`:

Miercuri, 05 Octombrie 2011, 19.00
Neurotic Mass Movement intr-un dialog muzical-politic la centrul de arta si cultura contemporana Pavilion Unicredit .
Intrare libera

Joi, 06 Octombrie 2011, 21:00
Neurotic Mass Movement (UK), live concert in Control Club.
In deschidere Umbre&Lumini (RO).
Intrare: 15 lei.

PAVILION HIPSTER PARTY, dupa 23:00
Dj Set by Cliza
Powered by Pavilion journal & Vice magazine.
Intrare libera


NEUROTIC MASS MOVEMENT
este proiectul muzical al lui Yin Neurotic (voce & synth) si David Neurotic (chitara), care lua nastere in 2008. Vocea intensa si sunetul dramatic al chitarii balanseaza stilistic intre muzica electro si avant-rock, intre atmosfere eterice si ritmuri abrazive. Inregistrarile si aparitiile live ale trupei marturisesc intensitatea pasiunii lor pentru viata, iar concertele te captiveaza, creandu-ti dorinta de a vrea mai mult.Pe 6 octombrie, la Bucuresti, in clubul CONTROL, vor lansa in avanpremiera, single-ul Tragic Machine.

NEUROTIC MASS MOVEMENT
au inceput inregistrarea primului lor EP, TYRANNY OF GRAVITY, in studioul din Berlin al lui Sebastian Lee Philipp, compozitor si producator, membru al trupei Noblesse Oblige, EP planuit sa apara la inceputul lui 2012. Printre numeroasele aparitii in Marea Britanie, amintim cea de pe scena Academiei Regale de Arta si recent, cea in deschiderea concertului lui Gary Numan.

http://www.myspace.com/neuroticmassmovement
http://soundcloud.com/neuroticmassmovement
http://neuroticmassmovement.blogspot.com/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook