Noutati pe site

de Morrison

Noutati pe site


Dragi rockeri, avem ceva noutati pe METALHEAD, speram, utile ! Le gasiti pe toate insirate mai jos.

Puteti sa stergeti prieteni din lista de pe pagina voastra de "Prieteni" (meniul din stanga) care arata cam asa: http://www.metalhead.ro/morrison/prieteni-uid47268-l1-p1

Fiecare user are si un buton de ROCKS pe profil ! Un fel de LIKE de pe Facebook :) Incercati-l ca sa fiti cat mai populari. Eu de exemplu am 8 ROCKS-uri. Uitati-l cum arata chiar aici.

Puteti sa va verificati compatibilitatea muzicala de pe pagina unui user dand click pe butonul de compatibilitate. Calculul se face in functie de numarul de stiluri preferate pe care le aveti in comun.

Toti inscrisii la Breaking Newsletter vor primi la ora 19:00 automat in mail toate cele 4 stiri zilnice care se scot la Breaking News. Asa sunteti conectati non-stop cu cele mai proaspete noutati din aria rock si metal. Serviciul va fi activat saptamana aceasta cat de curand dupa ce il terminam de testat.

Modulul de comentarii cu thumbs up / thumbs down a fost pus si pe videoclipuri si muzica

Cautarea de pe www.rockon.ro a fost reparata si apare acum pe toate paginile

Acum toate mesajele din comentarii au reply

Auto embed-ul de youtube a fost introdus peste tot (chiar si la bloguri) si avem si ceva nou: daca scrii un link cu o poza, poza apare la comentarii!

Am introdus moneda virtuala - quarcul - cu care puteti cumpara deocamdata beri, cafea si pahare de vin :) Deocamdata inca o testam sa fim siguri ca e totul OK apoi veti avea acces de pe paginile de Beci, Bursa si Bazar. De asemenea introducem un concept nou, cel de Tolba.

In tolba tinei avutiile: punctele verzi, punctele albe si quarcii. In Beci tineti beri, cafele si pahare de vin, la Bursa schimbati punctele arbe si punctele verzi in quarci SAU cumparati quarci prin SMS sau cu Cardul si la Bazar cumparati beri, cafele si pahare de vin. V-am incurcat? Sigur ca da ! In curand vom avea de vanzare scuturi, sabii si multe altele :D Inca le testam !

Va anuntam cand sunt disponibile paginile de Beci, Bursa si Bazar !

+ Mai e o saptamana pana lansam Fabrica de Tricouri !

Rock ON!

Echipa METALHEAD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: