Pagini de profil noi, beri virtuale, moneda interna si fabrica de tricouri

de Morrison

Pagini de profil noi, beri virtuale, moneda interna si fabrica de tricouri


Dragi rockeri,

Saptamana acesta vom urca online trei noutati pe METALHEAD: pagini noi de profil pentru rockeri, beri virtuale si o moneda interna.

Pagina noua de profil inseamna un nou design, inseamna o galerie foto asociata fiecarui rocker unde isi va putea urca ce poze doreste si cate doreste, inseamna rank-uri noi pe site (de la soldat la general in functie de numarul de puncte), inseamna un buton de ROCKS pe profile (un fel de Like mai rock) si multe altele.

Berile virtuale, pentru moment, se vor putea cumpara cu punctele stranse pe site si in perioada imediat urmatoare si cu punctele stranse din Citzen Journalism (o bere = 50 de puncte albe sau 5 puncte verzi, de CJ). Acestea vor putea fi procurate prin conversia punctelor pe pagina fiecaruia de profil si pot fi oferite in comunitate. Fiecare rocker va avea un beci propriu cu berile sale si cu berile primite de la prieteni sau de la fani !

Moneda interna speram sa o lansam pana la sfarsitul acestei luni. Aceasta va construi pe METALHEAD o piata in adevaratul sens al cuvantului (sensul economic, desigur). Moneda se va numi Quarc (un quarc doi quarci) si va putea fi cumparata prin SMS sau cu Cardul sau se poate obtine din punctele stranse pe site (activitate - puncte albe sau CJ - puncte verzi). Cu ajutorul quarcilor veti putea cumpara, pentru inceput, beri, urmand ca pe viitor sa puteti procura si reputatie pe site, vin virtual, votca virtuala, cafea virtuala etc.., CD-uri, tricouri, bilete la concerte si multe altele !

Fabrica de tricouri este un proiect la care lucram de cateva luni bune cu prietenii de la Trip Media si Bumbac100. Pe scurt, va trimitem acasa un tricou personalizat cu ce doriti voi: o poza cu voi dintr-o galerie foto de pe site, o poza cu o trupa de la un concert, un tricou facut de voi insiva, sau merchandise oficial METALHEAD. Plata se va face prin SMS sau cu Cardul. Mai multe detalii despre Fabrica de Tricouri in curand !

Speram ca aceste noutati sa va fie de bun augur si orice fieedback din partea voastra va fi de aur !

Rock On !

Echipa METALHEAD
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: