Revolutie la Sala Palatului cu Manu Chao La Ventura!

de Chaos Lore

Revolutie la Sala Palatului cu Manu Chao La Ventura!


Intr-un concert desfasurat cu casa inchisa la Sala Palatului, sambata seara Manu Chao si-a prezentat in premiera la Bucuresti proiectul La Ventura, pornind o adevarata revolutie alaturi de miile de fani ce au dansat si au cantat pe tot parcursul show-ului.

Evenimentul a debutat in jurul orei 20.00 cu un show acustic marca Madame Hooligan, pe ritmuri de alternative rock si neo-grunge, cu influente balcanice, la scurt timp dupa facandu-si aparitia pe scena si Manu Chao, in aplauzele frenetice ale publicului. "Revolutia" a pornit inca de la primele acorduri, piese precum „Romerito Verde”, „Bobby Marley”, „Bienvenida a Tijuana”, „A Cosa”, transformand Sala Palatului intr-un spatiu total neincapator pentru fanii ce au sarit, dansat si fredonat alaturi de Manu Chao pe toata durata concertului.

Alaturi de piese consacrate precum „Clandestino”, „Me Gustas tu”, „Bongo Bong” artistul a interpretat in premiera si piese noi de pe urmatorul sau album, primite foate bine de catre miile de spectatori care au au renuntat la locul de pe scaune in favoarea "ringului de dans" creat din fata scenei. Conexiunea speciala creata intre Manu si fanii sai s-a simtit de la inceputul pana la finalul show-ului, artistul declarand in culise ca a fost impresionat de entuziasmul si energia publicului, si ca isi doreste sa revina in Romania cat de curand.

Organizat de Emagic si sustinut de Grolsch, concertul Manu Chao La Ventura de la Bucuresti a facut parte din April Balkan Tour 2011, turneu ce a inclus 10 show-uri in 9 orase, toate acestea fiind sold-out. Turneul se va incheia pe 19 aprilie, ultima oprire fiind orasul Istanbul.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: