Rock FM - din 25 octombrie va exista un singur radio !

de Chaos Lore

Rock FM - din 25 octombrie va exista un singur radio !


SBS BROADCASTING MEDIA lanseaza luni 25 octombrie Rock Fm.

Formatul noului post de radio Rock Fm este Classic Rock, o selectie din muzica rock de cea mai buna calitate din repertoriul rock international si romanesc.

Incepand din 25 octombrie la microfonul noului post de radio se vor auzi Dj-ii, unii dintre ei deja cunoscuti publicului: Cristi Hrubaru, care detine si functia de Director de Programe Rock Fm, Mihai Georgescu, cunoscut publicului si ca Mita de la Bere Gratis, Alin Dinca sau Coiotu' - vocalul formatiei Trooper, Claudiu Cirtina si Ionut Scutariu.

Frecventa pe care se poate asculta Rock Fm in Bucuresti este 100,6 MHz. Pe teritoriul tarii noul post de radio are statii locale la Cluj pe 92,2 Fm, Constanta 103,9 Fm, Sibiu 89,9 Fm, Suceava 107,7 Fm, Targu Mures 88,4 Fm, Bistrita 88,2 Fm, Galati si Braila pe 104,8 Fm si de asemenea on-line pe www.rockfm.ro.

http://poze2.metalhead.ro/?mmid=891809fd7b00d0302


In acelasi timp, postul de radio One Fm se conformeaza tendintelor erei digitale. Astfel, de la 1 octombrie One Fm poate fi auzit exclusiv pe www.onefm.ro si in curand prin transmisie digitala terestra in sistem HD radio. One Fm devine primul radio din Romania care emite exclusiv digital.

SBS BROADCASTING MEDIA detine in Romania posturile de radio Kiss Fm, Magic Fm, posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV si face parte din ProSiebenSat1 Media AG.

Asculta Radio Rock FM Online - Click Aici

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: